Livet

Letar efter solen

Sitter och kikar lite på resor. Jag, mamma o Viktor ska ju kanske ta oss en tripp till solen i oktober. Bara en vecka med lugn och ro, god mat och riktig semester. Mamma vill åka till Mallis och jag har inte så mycket åsikter gällande resmål så jag hänger på vad det än blir. Viktor struntar FULLSTÄNDIGT i resmål utan följer med mig till världens ende bara det är flygplan inblandade…

Här är lite av vad jag spanat på idag. Första veckan i oktober hoppas jag att vi kommer iväg. Beror ju mycket på jobbet dock. Vet inte än om jag kan ta en vecka mammadagar nu när det strular till sig med en ny tjej här på jobbet. Men men, åter till att frossa i semesterbilder!

Hoppas vi kommer i väg. Vore så himla skönt. Himla trist att lämna Fredrik hemma dock. Men han kan inte ta semester utan får vara hemma och jobba.

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: