Livet

Inget nytt

Insåg just att jag inte shoppat en pryl på nästan 2 veckor. Det är ju inte så konstigt kanske. Om man är normal. Men för mig är det en mindre sensation. I min lilla bubbla brukar det i alla fall dyka upp nånting nytt varje vecka. På ett sätt känns det rätt skönt. Jag har så mycket annat att tänka på shopping har kommit på efterkälken – haha, kan vara första gången det händer! Vi va ju på bröllop för ett par helger sen och självklart fanns det i middagsprogrammet en sån där lista där det står lite om varje person. Om mig stod det ”shopaholic som gillar inredning” (Tack Pia som hade hjälpt bruden med texten). Undrar om det stämmer? Jag skulle gärna se mig som en shopaholic för i min värld shoppar dom i exklusiva butiker med dyyyra prislappar. Jag handlar på kedjorna. Inte lika glammigt och inte alls lika shopaholic-aktikt om du frågar mig. OM jag skulle vara en ”riktig” shoppare á la Carrie skulle jag äga skor med röd undersida och väskor som kostar som en årslön. Ahhhh… Det hade varit underbart…

Ett par skor från Christian Louboutin går väl på sisådär 5000 och uppåt

En Birkin går loss på ca 60 000 pengar och uppåt. Mycket mer uppåt, typ en årslön, för vissa modeller.

Hmm.. Kanske inte såna här klackar och väskor är det ALLRA första jag skulle ge mig ut och shoppa men det stillar shoppingbehovet att googla runt och kika på såna här godingar. Jag brukar till och med roa mig med att shoppa hej vilt i webshopar för att sen bara logga ut. Då får man liksom nöjet att välja och beställa men ändå inte behöva betala. Får ju visserligen inga grejer heller men det får man leva med när man lever i mellanmjölkslandet!

En kommentar

  • Camilla

    Jag skulle kunna döööö för ett par Christian Louboutin skor!!!! Löve löve massor!!!Birkin väskor är inte heller så dumma….Vill ha, vill ha, vill ha!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: