Livet

Det är jag o Gustaf idag…

Tack och lov så är det Torsdag idag. Jag är så trött så jag är ärligt tveksam till om jag kommer kunna hålla ögonen öppna hela dagen på jobbet. Gick och la mig klockan 21 igår och sov till 7 men det kändes bara som om jag somnade till nån minut. Det är andra natten på rad som det blir såhär så nu börjar jag känna mig lite sliten. Men snart är det helg och då ska jag sova! Har dock lite skoj saker att göra så lite vaken tid blir det nog…

En dagens känns passande idag för övrigt. Gillar att köra dom när jag är på dåligt humör – dom blir så underbart negativa!

Dagens humör: Så trött som det går. Men jag tror att jag är på bra humör under…
Dagens klädval: Fredriks mysbrallor, svart tröja och en halsduk
Dagens frisyr: Obefintlig
Dagens smink: Lite solpuder för att i alla fall se ut som om jag sovit på sista månaden
Dagens önskan: Att dagen går fort och att jag får hämta Liten. Saknar honom idag!
Dagens måste: Handla inför en rolig middagsbjudning imorgon
Dagens måste 2: Byta lakan i sängen. Tror att det kan vara lakanens fel att jag sover kasst
Dagens sämsta: Mår illa! Men trycker i mig lite frukost i hopp om bättring!
Dagens bästa: Hmmm… Kan man säga vädret när det är regn o kallt? Det passar liksom mig idag…

Tänker inte ens ta med en dagens låt idag. Musik är inte min grej idag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: