Livet

Hurtig kväll

Ahhh… det blev en sån där bra produktiv kväll ikväll. Man känner sig alltid så himla bra och duktig när man får till det. Hann åka och storhandla efter jobbet med junior och det blev en sån där mysig handling. En sån där som man kikar avundsjukt på andra när dom har samtidigt som min unge bara skriker och gnäller. Viktor satt i vagnen och höll i lappen och hjälpte till att leta upp vad vi skulle ha. Vi köpte glass som vi åt i bilen på väg hem och han hjälpte till att bära in påsarna. Som duktig och strukturerad mamma lagade jag sen en nyttig och balanserad middag (givetvis efter matschemat jag gjort) och sen åt vi hela familjen tillsammans. Efter middagen hade Viktor kompisar på sitt rum och jag fick sitta och läsa en tidning medan Fredrik fixade köket efter middagen. Jag kom sedan iväg på spinningpasset jag bokat in mig på och nu när jag kom hem sover Liten och lugnet har lagt sig här hemma. Sitter nu nyduschad i soffan med en hemgjord hallon/blåbärsmoothie och ska kika lite på TV innan jag går och lägger mig (i tid såklart – det är ju en sån kväll). Ibland bara funkar allt. Då gäller det att bara go with the flow och sen när det kommer 15 kvällar i rad som bara är kaos gäller det att komma ihåg att man faktiskt KAN planera och få tiden att gå ihop. Man bara glömmer bort hur man gör det ibland…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: