Livet

Hungrig!

Måndag morgon igen! God morgon!

Skulle gått ut en sväng med Elwira imorse men fick ge upp för ett inte allt för strålande morgonhumör. Mådde illa som tusan och fick stoppa i mig nåt att äta istället för att göra av med kalorier. Typiskt. Är på jobbet nu i alla fall men kan inte påstå att jag känner mig det minsta inspirerad tyvärr. Fortfarande trött som bara den och känner mig allmänt hängig. Hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk. Har ju förhoppningar om att få tillbaka lite ork att ta mig ner till gymmet. Har inte så mycket andra planer för veckan vilket känns skönt. Ska kolla igenom kalendern lite senare idag och fylla på lite träning och kanske nåt trevligt med vänner. Nu ska jag äta frukost!

Önskar att min frulle såg ut såhär men inte direkt. Det blir på sin höjd en macka o vatten…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: