Livet

Snart helg!

Wihooo! Idag är det fredag. Har varit ute på powerwalk imorse och sitter nu på jobbet med lite frulle. Min j-vla dator är fortfarande död och bor nu hos Fredrik på jobbet så han kan förbarma sig över den. Hoppas Hoppas!
Massa skoj som händer i helgen så jag vill bara bli av med den här arbetsdagen!

I Eftermiddag ska jag på lite införskaffningsrunda. Skulle behöva ta en sväng till IKEA bland annat. Får se om tiden räcker till. Ska hur som till Stinsen och införskaffa det sista inför bröllopshelgen.
Kvällen ska spenderas på hemmaplan med Micke, Camilla och Leo. Härliga tider! Middag och kanske lite vattenpipa står på programmet.

Imorgon bär det ju av på bröllop! Ska bli så himla skoj! Ska ta massor med bilder så ni får se sen hur fina vi var. Ja, alla andra också förstås.

Sen, bäst av allt, på söndag kommer ÄNTLIGEN Viktor hem!! Han har ju varit två veckor hos M men på söndag får jag krama på honom igen. Åhhh… längtar så himla mycket! Vi ska ta en liten shoppingtur på söndag och inhandla lite nytt till honom. Gummistövlar står bland annat högt på listan.

Blir nog inte så mycket blogg i helgen då avsaknaden av dator kommer göra sig påmind. Men allt kommer upp vart efter jag hinner sen!

och till sist, inget nytt om Julle. Han är kvar på sjukhuset och vi får nog höra nåt vid lunch idag… 🙁

Kommentera

%d bloggare gillar detta: