Livet

Vapiano

Åh! Underbar kväll igår! Lite strosande runt stan. En fika. Sen ljuvlig middag med vin. Perfekt Lill-lördag!
Som vanligt var det ju inte brist på samtalsämnen och jag känner mig alltid glad och avpratad efter att ha träffat Kicki. Jag vet inte varför men det känns som om vi har avhandlat massa viktiga saker varje gång vi ses… Sen förstår jag inte riktigt vad det är som är så viktigt men va fan – huvudsaken att man känner sig duktig! Eller hur!
Vi hamnade på Vapiano. Har bara varit på Vapiano i Berlin av alla ställen men har funderat på att testa här hemma också. Det var precis så bra som jag väntat mig! Tjoho!

Finaste finaste Kicki och min underbara mat! Så himla gott!

Ingen italiensk middag utan Tiramisú. Och mer vin såklart. Kaffe är överskattat!

Tog sen TUNNELBANA hem vilket är sjukt duktigt då det inte alls går att åka tunnelbana till Väsby. Valet av färdmedel berodde på att min kära karl givetvis var kvar på jobbet när det var dags att dra sig hemåt. Tunnelbana till Mörby löste det problemet. Tack hjärtat för att du alltid hämtar upp mig lite varstans..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: