Livet

Onsdag

God morgon!

Äntligen är det en god morgon igen! Såååå skönt! Skulle gått på morgonpromenad med E imorse men jag behövde inte ens öppna ögonen för att inse att det blir det inget av med. Regnet smattrade på rutan så det blev ett SMS till fröken och sen ställa om klockan på en timme. Mmm.. finns inge bättre än att vakna, konstatera att man får sova mer och sen gossa in sig hos Fredrik. Han är sjukt kramig när han sover (till skillnad från mig som viftar hej vilt om nån är för nära och det blir för varmt). Mysigt! Gör vilken morgon som helst bra!

Nu sitter jag på jobbet och mumsar havregrynsgröt! Det är tillräckligtn höstigt idag för det vilket är perfekt. Finns ingen bättre frukost! Så enkelt och man blir massa mätt! Än så länge är jag själv här men Annika är väl på ingång snart. Snart är den här veckan över och då är det bara en vecka kvar tills Meta kommer tillbaka. Det ska bli skönt! Det har varit sjukt stressande att ha ansvar för massa saker man verkligen inte kan eller har gjort tidigare. Men men, det är som sagt snart över och då kan jag lägga allt krut på ekonomin som jag håller på att lära mig. Äntligen. Planering är inte bästa grenen här kan jag säga..

Uppdateringen hemifrån går väl sådär. Fredrik ska göra ett nytt försök med min jävla skitdator så att den kanske kanske går att använda som vanligt igen. Hade lite nya bilder från en shoppingtur igår men dom får helt enkelt vänta. Annars tillbringade vi kvällen hos Fredriks föräldrar som är husvakt åt några vänner. VILKET HUS!!!! Värsta herrgården, vi ville aldrig åka hem igår. Men till slut gick det inte att dra ut på det längre och vi fick vända hem till vår skokartong….

Oj, blev bara massa text idag. Tja, ibland händer även det!

Slänger med en länk till det bästa numret (enligt mig) från So you think you can dance igår. Går ju inte att bädda in som ni vet så följ länken till en skön jazz med Lauren o Billy!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: