Livet

Snart höst på fötterna

Det är ju snart höst om man kollar ut genom fönstret och då behöver man höstskor. Stövlar och gympadojjor finnes hemma i garderoben men på önskelistan står ett par boots. Vill ha några grova som funkar till allt, både shorts, leggings och kjol. Tog en snabbtitt på siterna och hittade dom här hos Din sko – måste kollas in bums!

Gillar nog dom här bäst. Tycker dom andra har lite väl mycket spännen o doningar. Men skor måste sitta på foten för att man ska kunna se så jag får helt enkelt pallra mig ner och testa…

En kommentar

 • Nicole

  hejhej! köpte du dom här skorna? dom understa?
  isåfall undrar jag vilken storlek och även om du skulle kunna tänka dig sälja dom till mig? 🙂
  svara i min blogg gärna! kram

  Svar:
  Jag köpte dom. Och älskar dom fortfarande! Ett sååå prisvärt köp. Har storlek 39 🙂

  Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: