Livet

I Sell The Dead & Precious

Blir inge vidare morgoninlägg idag. Den här dagen känns ungefär som igår så jag hoppar att dra värsta historien. Va i alla fall på gymmet igår och träffade en PT. Hon va grym och nu har jag ett litet program som ska funka ihop med mina trasiga lemmar. Kändes kanon. Hoppas att jag får ihop lite energi och köra igenom ett pass idag. Just nu kan jag inte påstå att jag känner mig så på men det går väl över.

Det blev ju bara ett mobilinlägg igår. Vi kapitulerade helt för en kass måndag och hyrde film och körde hämtmat. Dock ser vi ju en del film så utbudet va väl sådär. Kvällens resultat blev två väldigt märkliga filmer. Den ena gav vi faktiskt upp på – I Sell The Dead. Helt galen rulle med snubben som va Hobbit i Sagan om ringen. Gräver upp lik och har sig. Vi trodde det skulle va en zombiefilm men jag vet inte. Dock väldigt fint gjord på nåt sätt. Men nja, ingen hit. Typ inte ens sevärd. Och då gillar jag ändå den genren.

Vidare hade vi då en film till, den jag valda. Vi väljer alltid en var. Den här rullen har knep ju ett par Oscar och jag brukar försöka se till att se dom filmer som får pris. Den var bra. Riktigt bra. Och hemsk. Fredrik ruttnade lite, han gillar mer när det är action, drakar och pang pang (eller damer förstås) men jag tror ändå han uppskattade den. Jag älskade den. Ovanligt gjord men med strålande skådespelarinsatser och väldigt utlämnande. Sevärd!

Det var dagens filmtips. Nu ska jag ta mig i kragen och sparka igång den här dagen. Dagens första blir en kundinbetalning på typ 20 sidor. Hörs om ett par timmar när den är klar. Hoppas på att ha en uppmuntrande låt att lägga upp då – det behövs idag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: