Livet

Skönhetsshopping

Haft en trevlig dag i Skärholmen. Stoooort centrum men alla butiker man behöver och ett gäng till som man inte visste att man behövde och till slut ett antal som man inte ens behövde.
Vi gjorde en vända på Bolagret som resulterade i lite ljuslycktor och ett par fina vaser. I övrigt skulle Fredrik inhandla skor men vi hittade inget direkt så det blir nog en vända till stan imorgon. Själv blev det endast shopping i form skönhetsprodukter.

Dual foudation och en stor puderborste från Make up Store. Har varit på inköpslistan länge och nu äntligen har jag fått ändan ur..

På Lush finns ju en uppsjö av underbara och framför allt väldoftande produkter. En av mina favvosar som jag inte haft på riktigt länge är scruben Ocean Salt. Massa goda saker tillsammans med saltkorn som gör underverk på huden. Hittade dessutom en ny massageolja på bit. Den hette nåt med vanilla love och luktar helt ljuvligt. Tur för Fredrik som förmodligen är den som får ut det mesta av den här…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: