Livet

10-07-30

Hmm… Så va juli slut. Det går fort när man har roligt! På jobbet igen och det är fredag! Tjoho, jag har jobbat min första vecka efter semestern. Det har väl gått men det har inte varit helt utan problem kan jag säga!

För er som undrar så har nu Fredrik en ny telefon. Han kom hem vid 2 i natt med en liten låda. Dock såg telefonen inte alls ut som på den bilden jag la upp igår. Har letat upp en annan bild och den ser ut så här:

Personligen tycker jag nog att den gamla är snyggare. Med hårda kanter och lite stål blir väl den här å andra sidan lite mer manlig så det gillar nog karlarna. Fredrik tycker ju givetvis att den är snyggare. (skulle jag också tycka om jag betalat dom pengarna). Men är han nöjd så 🙂

Var ute och gick med E imorse. Var så nära på att skicka ett mess till henne om att jag inte kunde gå. Har blåsor på båda fötterna efter min joggingtur igår. Men va fan, man har väl haft skavsår förut. Fram med leukoplasten och tejpa lite bara. Och nu känns det så bra! Klockan är inte ens 8 och jag har redan motionerat idag! Perfa!

Skavsår? Det här är det enda rätta. Glöm alla dyra compeed, plåster och tejpar. Be om att få blå leukoplast. Det finns inte framme på apotek men dom har bakom diskarna. Helt överlägset!

Ikväll blir det bio! Ska ge mig ut på SF:s sida nu och boka nåt.. Siktar på Trollkarlens lärling med Nicholas Cage. Hoppas det finns biljetter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: