Livet

Överambitiös!

Jo men visst. Gå och träna. Boka en PT och spring livet ur dig på ett löpband. Men varför VARFÖR kom jag på att jag skulle cykla ner till gymmet. Nu är jag så genomblöt, svettig och urvriden att jag inte tror det blir nån skillnad om jag duschar med kläderna på. Eller nåt. Jag är hur som helst blöt. Och det ösregnar. Och jag fick cykla i det.

Det är ungefär så här jag känner mig… Men med lite mer näsa och lite mindre hår!

Så! Nu har jag beklagat mig. Nu till det roliga. Jag har en tid med en PT på måndag klockan 17. Läbbigt men jag ser verkligen fram emot det! Jag gav mig på ett litet träningspass också och avverkade 20 min på crosstrainern som uppvärmning och sen en halvtimma i hyfsat tempo på löparbandet. Det gick väldigt mycket enklare och lättare än jag någonsin kunnat drömma om efter att ha tillbringat de senaste 5 veckorna med att leka semester (läs ÄTA). En mycket mycket lyckad eftermiddag! Nu blir det dusch och sen ska jag vika tvätt och laga mat till min karl. Det regnar ju och då har man laglig rätt skita i allt, krypa ner under en filt med en kopp varm choklad (köpte nya O´boy Dark igår) och kolla på en film. Precis det ska jag göra ikväll. MYS!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: