Livet

Leva som Pippi!

Jag måste ju bara berätta! Jag vaknade pigg idag! För första gången på ett bra tag. Anledning? Jag o Fredrik gav upp och sov som Pippi i natt. Vi har en bra säng, den är inte gammal, den va hyfsat dyr och ska va av bra kvalité. Men nej, det går inte. Den är inte skön. Madrasserna är knöliga och glider isär så man liksom ramlar mot varandra. Sagt och gjort – igår lackade vi ur och vände på oss. Det räckte och i natt har vi sovit som en liten prins och prinsessa. Ny säng har helt plötsligt hopppat HÖGT upp på priolistan kan jag säga!

Sova med fötterna på kudden funkar ju bra men det är skitsvårt att sova åt det hållet och se TV:n samtidigt så det blir nog till att fixa en ny säng eller alternativt trixa runt madrasserna så att det blir bättre!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: