Livet

Galna karlar

La just ut en statusuppdatering på facebook gällande min karls nattliga aktiviteter. Han och Martin är just nu på väg in till stan för att belägra Telenor Hamngatan tillsammans med en bunt andra dårar i jakten på nya Iphone som släpps imorgon. Självklart (det är mer regel än undantag i butiker som säljer nörd-jag-bara-måste-ha-före-alla-andra-prylar) så öppnar dom då 00.00 i natt. Och självklart är det massor med knäppisar som bara måste ha en först! Så även dessa två snart medelålders herrar. Där rök min myskväll. Och det är inte ens jag som får en ny telefon. Galet. Men sant. Själv går jag och lägger mig.


Två såna här hoppas Fredrik komma hem med om ett antal timmar.

Vill ju bara påpeka att jag nu har ett gäng REA-shoppingar att genomföra UTAN att få kommentarer. Jag handlar i alla fall på dagtid OCH till nedsatt pris.

Over and out!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: