Livet

10-07-29

Oj, vart tog gårdagen vägen? Trodde jag skulle hinna med massor med saker.. Även blogga lite. Men helt plötsligt var klockan nästan midnatt och det var mer än dags att hoppa i säng. Idag är det redan torsdag och jag har snart jobbat min första vecka. Galet vad tiden går fort!

Igår kväll var Johanna på middag med lilla Zelda. Hon är aningens speedad den lilla typen så vi fick nog springa efter och rädda våra skor i alla fall 10 gånger. Underbart när man själv typ är mindre än en sko att bara hugga tag i en och verkligen släpa med sig. Hur sött som helst men stackars Johanna blev lätt irriterad som fick springa efter hela tiden.

Just det, tog ingen bild, men vi åt väääääldigt god middag igår. Bläckfiskringar och goda ostar o grejjer. Mums! Jag har alltid ägt en fritös som jag gjort bläckfiskringar och frittar i men den blev avskedad i näst sista flytten så igår friterade Fredrik i vår wokpanna – Funkade hur bra som helst! Bara köra med vanlig rapsolja.

Snodde en bild på nätet – så här blir det. Klockrent!

Ikväll blir det nog inga middagsgäster men det vet man aldrig i och för sig – det kan ändra sig fort. Men jag har ska försöka ta mig ner till ett spinningpass och svettas lite och jag har en del att pyssla med hemma så jag tror nog det blir en fixarkväll hemma. Vilket säkerligen betyder lite mer bloggande också!

Have a nice day!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: