Livet

Viktors rum

Hemma från jobbet OCH har storhandlat. Bra jobbat! Tvätta blir det dock inget av med idag eftersom jag har bokat tiden imorgon. Min klocka är kvar på juni så jag hade en dag fel på datumtavlan, typiskt. (men rätt skönt, då slipper jag ju göra det idag!) Nu har jag plockat in alla varor och ska lägga mig som en platt fisk i solstolen ett par timmar innan jag ska laga middag till min karl. Sen bär det av på ett danspass, ställde mig ju på vågen för ett par dagar sen och det var ju en sjukt jävla dum idé! Så ikväll ska jag ner och boka upp mig på ett par timmar med en PT och gå på ett pass.

Tycker ni att överskriften på inlägget inte matchar mitt babbel. Det stämmer. Jag skulle egentligen visa upp ett par bilder på Viktors nya rum. Det är ju inte helt lätt att ta bilder på ett helt rum så det blir lite snapshots som i visar lite här och där. Vi är jättenöjda allihop och tillbringade massor med tid där i veckan nu när man faktiskt får plats och leka där. Massa mysigt att bygga tågbanor, läsa och köra bilar.

Temat är ju då Batman. Väggarna har fått tapet och wallies. Sängen har farit upp i taket och under har det blivit plats för en myshörna med en stor puff för läsning och TV-tittande. Under stora Batmangubben får hela bilmattan plats och nu går det utan problem att bygga både Brio-tåg och Flexi-tracks. Lite skoj att se att kontrasten på namnskylten i clowngubbar som han älskade för ett år sen – nu sitter det ett batman-märke under. Fast han ville inte ta bort bokstäverna så det är inte bara coola, häftiga saker som går hem. Än så länge.

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: