Livet

Solo

Första gången jag är öppnar på jobbet. Jojo, man är ju uppe med tuppen! Det har visserligen varit chafförer här innan mig i morse men det gills fasen inte om man är på jobbet vid 5.30 – det är ju knappt mänskligt. Jag fick öppna med både nycklar och koder, hua, gillar inte sånt! Man bara väntar på att larm ska gå överallt!

Igår gjorde vi en snabbvisit hos Pia o Artur för att dels krama lite på dom och gratta men mest för att kika på lille Lukas. En sån liten goding. Jäklar vad man glömmer. Jag tycker ju att Viktor är liten. Han är en koloss i jämförelse. Så himla mysigt att sitta och hålla….

Åter till dagen! Har mycket på schemat idag. Och det stora sensationen är att jag fick ihop allt jag skulle igår. Det är bra gjort med tanke på att vi var borta hela kvällen. Att-göra-listan idag lyder som följer!

Kanske är dags att sätta fart med första punkten. Ska ge mig på att få upp lagerdörrarna – har absolut ingen som helst aning om hur man gör dock. Hittar inte ens en knapp. Börjar bra den här dagen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: