Livet

Lördag

God morgon!

Lördag idag och imorgon kommer Liten. Wiho!!
Idag finns det som vanligt en hel del på schemat. Bland annat ska jag snart sätta på en stor panna kaffe. Fredrik är nere på Ica och införskaffar lite helgfrulle. Jag har beställt lite godsaker som jag har tänkt stoppa i en laddning med stora cookies. Recept dyker upp senare!

Annars ska vi till en gammal kompis till Fredrik ikväll. Jag har aldrig träffat dom så det ska bli spännande. Det är en gammal barndomsvän som bor ute i Norrtälje. Dom har GRISAR! 😀 Det var till en början minigrisar men dom har tydligen blivit en aning större med åren.. Ooops!

Det här är inte hans grisar men jag gissar väl på att dom ser ut typ så här. Coolt!

Det var tänkt att jag skulle hinna med ett par timmar i solstolen också men det är ju moln idag så det blir nog till att ta fram målarpenseln istället. Kanske kanske hinner vi en sväng till IKEA också. Ska inhandla en segelduk som ska sitta under taket på altanen…

Stor bild för att visa ett skynke… Men det här är i alla fall Dyning soltak. Pia o Artur har satt upp såna här under sitt tak och det blev så himla bra att jag helt kalt snor idén rakt av. 299:- pengar på IKEA. Klockrent ju!

Det är väl i stort sett vad som händer idag. Hoppas alla får en bra lördag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: