Livet

Hemma igen

Long time no see. Har nog inte haft så här dåligt med uppdateringar sen jag startade bloggen. Men har man semester så har man. Efter massa sköna dagar på landet är jag nu hemma igen men har två veckor kvar att njuta av innan det är dags att kavla upp ärmarna och börja jobba igen. Har massor med projekt här hemma så efter soliga sommarbilder i ett par sammafattningsinlägg kommer det bli mycket fotande på före- och efter-bilder på förändringar här hemma. Det ska byggas nya garderober i sovrummet, ett tak byggs för tillfället på altanen, trappen ska målas och förhoppningsvis kanske vi hinner börja lite med lilla toan. Mycket att göra men vem vill ligga i en solstol hela semestern? 😀
Den här veckan är Viktor hos M så det blir till att jobba på så mycket som det bara går för att kunna hitta på lite skoj med Junior nästa vecka. Det lutar åt ett besöl på Grönan och nån tur med en vaxholmsbåt.

Jaha, nu är frukosten uppäten och det är dags att sätta fart. Fredrik jobbar så jag är både byggherre, snickare och målare tills han kommer hem ikväll.

Blir inga upplyftande bilder just nu, alla finns på Fredriks dator och kvar i kameran. Måste skriva in lite fotobearbetning i arbetsschemat också!

Later!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: