Livet

Mys i soffan

Blev inte så mycket skrivet igår. Jag har en plan på att göra som en liten sammanfattning från juni månad men jag hann inte igår. Det blev massa gjort här hemma med planteringar och takbygge. Mamma o pappa kom över på middag också och sen helt plötsligt var den kvällen över..

Nu sitter jag o Viktor i soffan och är IT-anpassade. Junior lirar Arlas ko-spel på min telefon och jag pillar lite med datorn. Målet just nu är att komma på nåt skoj för oss och göra idag. Det är ju sådär väder och jag har som mål att inte sätta sprätt på några pengar idag. Det blev lite väl mycket av den sysselsättningen igår. Ska ta lite kort i badrummet förresten. Jag piffade ju där igår. Det blev riktigt bra faktiskt.

Nu måste jag göra en insats i nåt fiskspel så jag får återkomma med mer från dagens händelser senare. Kan tänkas att det blir ett litet bakrecept bland annat. Känner för att baka idag..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: