Livet

Blommor

God Morgon!

Då är det en ny dag. En dag som börjar med att kylskåpet inte innehåller frukost. Så, som riktiga semesterfirare drar nu jag o Liten iväg för att dels hitta nån frulle och dels införskaffa lite blommor som ska planteras i rabatterna. Planen för dagen är att hotta till altanen lite så att den förhoppningsvis är helt klar när pappa o Fredrik (kanske) får färdigt taket ikväll. Tjoho! Inte en dag för tidigt!

Nu sparkar vi igång dag 2 på semestern!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: