Livet

Dag på stranden

Sitter utanför Johanna och väntar.. Jag, junior, Johanna och Zelda ska tillbringa dagen i solen. Maten är packad. Jordgubbar är köpta. Viktor har med sig en uppsjö med strandleksaker… Och självklart är all SPF från shoppingen igår med! Bilder kommer i eftermiddag 🙂

Trevlig dag i solen!!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: