After sun

Idag har temat varit SOL. Förmiddagen tillbringade vi med Johanna o Zelda. Mysigt med picknic och grejjer. Blev dock inte så mycket bad eftersom vi inte kunde vara med hunden vid stora stranden. Så efter hemkomst till Väsby blev det bara ett snabbt ombyte och sen en sväng ner till Kario där vi tillbringade ytterligare några varma timmar med finaste Hanna. En underbar dag har vi haft. Nu är pappa här och hjälper Fredrik att fixa tak till terassen. Inte mycket man förstår av pappas fnulande och trixande men ett fint tak blir det nog! Ska bli så skönt att få tak så man kan lämna en duk framme utan att allt blåser och regnar bort.

Har inte blivit så mycket fotande idag men några bilder har jag givetvis att bjuda på. Akta så ni inte blir bländade av min hudfärg bara – lovar att bättra mig men det var ju trots allt första dagen i solen 😀 Nu är jag mer åt det röda hållet. Men vi har smörjt! Massor. Köpte ett helt nytt sortiment av solskydd igår ju!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s