Semester från vågen


Underbar bild. Montage säkerligen – men lite lustig ändå..

Kolla grodan.. Den rör sig liksom inte. Eller, jag har inte ens vågat väga mig. Glömde i torsdags och efter den helgen men mycket kalasande vill jag inte ens veta. Låter det bero och tar semester. Inte alls så att jag tänker ligga på latsidan men jag tänkte vila sinnet lite och tänka på välmående mer än gram. Fyller såklart i om jag hoppar upp på vågen men annars så summerar jag efter sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s