Livet

Semester från vågen


Underbar bild. Montage säkerligen – men lite lustig ändå..

Kolla grodan.. Den rör sig liksom inte. Eller, jag har inte ens vågat väga mig. Glömde i torsdags och efter den helgen men mycket kalasande vill jag inte ens veta. Låter det bero och tar semester. Inte alls så att jag tänker ligga på latsidan men jag tänkte vila sinnet lite och tänka på välmående mer än gram. Fyller såklart i om jag hoppar upp på vågen men annars så summerar jag efter sommaren.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: