Livet

Natti

Blev lite gjort idag i alla fall. Fick kvällsbesök av Fredriks kusin dock så jag hann inte riktigt med allt jag hade tänkt. Får kämpa vidare imorgon. Då blir det lite bilder från dagens shopping också! 😀
Planen för morgondagen är annars picknick med Johanna o Zelda i Sollentuna. Mysigt!

Sov så gott!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: