Livet

Måndag på jobbet!

GOD MORGON! 

Strålande måndag och första dagen på semestern. Den tillbringas just nu på jobbet. Några timmar här idag och hjälpa stackars Meta som är själv och SEN blir det semester! Måste köpa solkrämer, mascara som tål bad, solpuder, vita sandaler, dagkräm, nattkräm och lite sånt. Just det, måste köpa blond toning till håret också.
Älskar när allt tar slut och behövs samtidigt! :S
Men jag längtar… Lite sommarshopping och sen hem till solstolen. I like!

Trevlig dag alla!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: