Livet

Just nu

Rensningen av mina älskade ägodelar har börjat… Ett par skor? Någon?
Det skär i hjärtat att göra sig av med saker, speciellt skor. Men, för att få in nytt måste lite gammalt ut (sägs det) och nu har älsklingen tröttnat på att hoppa över det här när han kliver innanför dörren. Mycket märkligt, man blir ju glad av skor….

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: