Livet

Sista dagen

Så är den äntligen här – sista dagen. Om några timmar har jag äntligen semester. Det ska bli SÅ skönt. Om några timmar får jag dessutom hämta Liten. Längtar! Men, det blir ingen vila, eftermiddagen lär bli lätt hysterisk för att förbereda inför midsommar. Ser så fram emot att fira midsommar med Micke o Camilla. Att sen få åka ut till deras landställe och fira med ordnat firande – midsommarstångsdans, lotterier och hela kitet – helt underbart!

Det kräver ju dock sin planeringen och framför allt inhandling av proviant, dricka och annat viktigt. Dagen lyder som följer:

Jobba
Hem och hämta/lämna saker
Möta upp Fredrik
Hämta Viktor och krama på fröknarna
Stinsen och äta / skriva inköpslista
Handla midsommarkläder
Storhandla mat
Kvällen kommer sedan gå åt till att laga/förbereda mat och packa
Ska väl hinna ut en sväng i spåret också. Flera dagara sen nu…

Det var väl ungefär det som ska hinnas med ikväll. Så semesterledigt får vänta till imorgon då vi ska åka och sen bara njuta!

Har ju aldrig varit på Torö men jag googlade och hittade dom här bilderna på en hemsida. Ser det ut så här kommer jag vara en lycklig människa imorgon!!!

En kommentar

  • Camilla

    Ja det ser ut så på många ställen! Och om ni gillar att klättra så kan vi ta en tur upp till en fin utsiktsplats på ett berg. Och sola ska vi göra medan killarna fiskar. Tror att ni kommer att gilla Torö!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: