Pyssel och Fix

Till dom bästaste

Nu är goodiebagsen till världens bästa dagisfröknar klara! Jag har knepat och knåpat egna kort och sen blir det en liten present från Guldfynd som minne. Jag tror att dom uppskattar dom små påsarna som Viktor kommer lämna på sin allra sista dag som dagisbarn. Blev riktigt nöjd med mina påsar! Alltid kul att knåpa ihop nåt eget istället för att köpa allt. Jag har självklart skrivit dit M och C på kortet. Det är ju trots allt från Viktor med föräldrar. Skickade ett MMS till M men har inte fått nåt svar så jag hoppas att det är ok att dom står med. (läs. jag tycker det är lite trist att han inte ens kan svara när jag lagt ner tid på nåt som kommer vara även från honom). Men men, allt är klart och jag längtar som bara den efter Liten. Ska bli underbart att hämta honom imorgon och veta att vi dels ska ha två veckor tillsammans och dels veta att vi är LEDIGA! Tjoho!

Nu är det sängdags! 

Update: M hörde av sig. Det räcker ju med så lite, man vill ju liksom bara veta att dom ville vara med och att sånt man pysslar och lägger energi på uppskattas. 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: