Livet

Fredag!!

Tjoho!! Det är fredag! Och sista helgen inför sista veckan innan semestern! Inte dåligt.
Är återigen på ett strålande humör. Varit ute och sprungit på morgonen. Läskigt dock att Elwira går på semester idag så nästa vecka vill hon inte gå upp med mig klockan 6. Tycker jag är märkligt, varför vill man inte gå upp i gryningen på sin semester?? 🙂 Hur som helst så måste jag alltså upp själv måndag och onsdag. Hoppas jag kommer upp, det är ju en jäkla skillnad att komma ur sängen när man vet att någon väntar på en..

Idag väntar massa jobb och sen ska jag hem och hämta löparkläder och bege mig till Sollentuna. Har jag tur får jag mig en eftermiddagsfika med finaste Johanna innan jag ska bege mig till gamla träningsområden. Idag ska jag ge mig ut i det gamla kära rösjöspåret. Det blir långa varvet – har kalkulerat på att jag borde palla att köra på lite. Hoppas!

Ikväll får jag dessutom middagsgäster i form av Fredriks kusin med flickvän. Mycket trevligt! Måste klura ut vad vi ska bjuda på bara. Blir till att snurra runt lite på recept.nu i eftermiddag!

Då sparkar vi igång sista arbetsdagen för den här veckan!

En kommentar

  • Elwira

    Om du lovar att jag kommer kunna springa 5,6 km i lagom takt utan att dö… så kanske jag ska tänka om de två tidiga mornar nästa vecka:=). Jag ska tänka på det… kram EPS, Du är fantastisk!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: