Livet

Salladsbord

Hade en härlig kväll igår! Mamma o pappa på middag vilket var trevligt, vi har knappt setts sista tiden, alla har så mycket hela tiden. Jag styrde ihop ett salladsbord på förfrågan från min kära mor – hon är ett stort fan av sallad tydligen. Själv hade jag kanske valt en biff eller så men va fasen, lika bra att göra mamma glad och nöjd.

Kvällen avslutades med en succé. Tog på mig joggingskorna och gav mig ut på långtur. Eller lång och lång men 42 minuter känns ändå som ett stort framsteg. Tog en lång extra tur och avslutade med spåret där jag började. För lite över en månad sen orkade jag inte ens springa spåret 1 varv och nu igår hade jag det som en liten extra slutkläm. Jäklar vad det har gått fort att få upp flåset. KUL!

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: