Livet

Tänker…

Har varit dåligt med att faktiskt SKRIVA inlägg på ett tag. Allt har snurrat på i en himla fart så jag har helt enkelt inte haft tid att sätta mig ner och skriva av mig. Mitt lilla projekt med att berika mig har gått vidare fast jag inte haft tid att skriva om det här. Har istället träffat vänner, varit på landet och gjort massa saker med Fredrik. Insåg dock idag att jag saknar den mer dagboksliknande delen av bloggen. Kanske inte så mycket för att bloggen ska bli intressant utan mer för att ger mig mycket att skriva. Jag är ju en speedad person och det har nog varit bra för mig att bara sitta och skriva och reflektera lite. Ska se till att det blir lite mer sånt framöver.

Mina nya älsklingar

Mitt stora projekt att hitta lite balans i mig själv går också vidare. Jag nämner ju löpningen lite då och då, främst att jag och Elwira springer på mornar. Det känns så jävla coolt att vi har kommit igång ordentligt. Vi kör verkligen på med våra morgonjoggar. Nu har jag dessutom fått lite fart i benen och springer även på kvällarna. Igår kände jag för första gången att jag faktiskt orkade tänka hela vägen. Tänka på den lilla teknik som sitter kvar sen jag faktiskt kunde löpa för typ 10 år sen. Nu börjar jag fundera på att ge mig på lite längre spår och få upp farten lite. Lägga in lite intervallträning och så. När det börjar gå bra får det mycket trevliga konsekvenser. Jag har fortfarande godis hemma sen första dagen jag bestämde mig för att sluta med snask och det ligger kvar i skåpet. Det där suget jag hade jämt och ständigt förut är borta. Jag har ätit godis ett par gånger men jämfört med ett par gånger om dagen tidigare så är jag sjukt nöjd. Jag har minskat på dietpulvret men tänker på vad jag stoppar i mig. Vågade ju inte väga mig förra veckan då det blivit lite väl mycket ”fuskande” men den här veckan hoppas jag grodan flyttar sig lite. Det KÄNNS hur som helst en jävla skillnad och det var ju det som var min viktigaste punkt när jag startade. Jag var så less på att vara trött, tung och hängig. Det är STOR skillnad även om det kanske inte syns lika mycket som det känns.

Tänk att till och med jag anser det här som godsaker numera!

En lite bitter bieffekt av löpningen är dock att autogirot för gymkortet tickar vidare – men jag kan inte förmå mig att stänga in mig på ett svettigt gym när jag kan vara ute i friska luften. Får träna ikapp i höst sen när man ändå inte vill vara ute!

Vem vill vara inne när solen lyser ute?

Till ett mindre skoj ämne. Semestern. Det borde ju vara årets höjdpunkt. Men inte i år. Jag vet inte riktigt varför men jag känner lite ångest inför semestern i år. Dels för att jag för första gången har 4 veckor i rad. Vad ska jag göra i fyra veckor? Och framför allt, vad ska jag göra när dom här veckorna är slut? Jag brukar alltid dela upp semestern så att det känns som om sommaren blir längre men i år funkade inte det. Och sen måste Fredrik jobba en hel del så jag kommer vara hemma med Liten. Tänk om han inte får roligt? Tänk om det bara regnar? Jag vet, toknegativt att tänka så men det känns som att det är så himla viktigt att semestern blir bra. Den ska man liksom leva på hela vintern sen. Jag väntar fortfarande på att jag ska få en sån där pripps-blå-reklam-sommar. En sån där mysig sola-på-dagarna-och-sitta-vid-en-eld-på-kvällarna-och-mysa-semester. Med massa vänner där alla är dessutom är bruna och lyckliga mest hela tiden. För höga krav? Ja, förmodligen. Men gör det saken lättare? Nej. Jag ska försöka ta helgen till att planera och strukturera lite så kanske jag kan lugna ner mig och se fram emot ledigheten.

Såhär vill jag ha min semester. Man kan liksom KÄNNA hur mysigt det är… 

Det här är väl dom hetaste ämnena som snurrar i skallen just nu. Dags att jobba vidare!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: