Livet

Bara regn hos mig…

Jaha, Ungefär såhär känner jag mig idag. Skulle vara perfekt att vara lilla my idag. Bitter och allmänt förbannad. Tog en JÄTTEbild bara för att förtydliga lite extra. Skit också! Fredag och INTE enligt mina planer. Fröken Werner har väldigt svårt att acceptera att det inte blir som jag tänkt…

Iphone i all ära men jag hade inte fått i laddaren på exakt rätt sätt, i rätt vinkel och med kärlek så pisset hade ju inte laddat inatt. Så stackars Elwira stod utanför i regnet imorse och väntade för vår morgonjogg medan jag låg och sussade vidare… Usch – dåligt samvete kan jag säga! Måste gottgöra henne i helgen!

Sen ska ju jag på en fredagsöl med Meta i eftermiddag. Vi får väl simma dit i regnet. Enda dagen man hade anledning att faktiskt se ut som en människa på jobbet med normala kläder och kanske till och med lite mascara.

Vidare var planen att det skulle bli grönan ikväll. Jo, för det lär ju bli av! Mutter och fnys. Möjligtvis kan man våga sig in till stan och smyga in på en bio. INTE vad jag hade tänkt mig idag.

Sen känner jag mig svullen, jävlig och allmänt ful idag. Hade ingen vidare kväll igår och det verkar bli sådär idag.

Haha, muntert inlägg! Verkligen. Men jag ska försöka muntra upp mig lite.. Det är ju fredag i alla fall.
Funderade på att slänga in en dagenslista men insåg att den skulle bli sjukt deprimerande så jag hoppar.
Jobbar lite istället och hoppas på ett mirakel.

En kommentar

  • Kicki

    Hej hjärtat!Verkar vara en toppendag alltså. Jag hoppas ni får mysigt du och Meta sen i alla fall. Undvik att klaga på jobbsaker så ska du se att det blir en toppenkväll till slut! Brukar liksom mest kännas motigt innan :)Men det låter som att du var lika rolig som jag igår kväll i alla fall… Det är ju en tröst… ;-)Puss!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: