Livet

Berikad?

Och så var den här arbetsveckan snart över. På det stora hela har det varit en rätt dålig vecka. Jag och Fredrik har verkligen varit i otakt och knappt hunnit (eller velat?) prata med varandra. Vi har gått upp olika tid, varit på jobbet, kommit hem och kanske sagt ett par ord till varandra och sen inte så mycket mer. Hur har det då gått för mig med att berika mitt liv? Sådär. Som tur är hade jag ju inte såna stora mål så än så länge kan jag hinna klara dom.


1.      
Vara med Viktor – Hela kvällen igår gjorde vi massa skoj, bakade, ritade, grillade och läste en lång saga. Jätteskönt att känna att man gjort nåt annat än bara glo på TV


2.      
Träffa vänner – Ikväll ska vi fira valborg med Benke o Carro. Länge sen vi sågs så det ser jag verkligen fram emot. Kolla eld och grilla lite.


3.      
Småstäda och hålla undan – nja, det här har väl gått så där. Har inte alls haft nån inspiration till det.


4.      
Stänga av TV:n – Nja, När viktor väl lagt sig och jag borde börja med nåt jag vill göra, typ sy, måla, fixa hemma eller läsa så hamnar jag i soffan ändå. Bättring! Det finns ju ändå inte ett skit att se.

2 av 4 mål är ändå ok. Och jag har ju ett par dagar till på mig att styra upp mig. Ska försöka se till att hinna sätta mig och sy lite i helgen i alla fall. Fredrik har lite att göra ute så då är hoppet att Viktor vill hjälpa till. Det blir lätt så blodigt om han ska hjälpa mig att sy med symaskin. Skulle vilja ta mig ut i joggingspåret också. Det är ju bara att ge sig ut men det är så mycket enklare att lägga sig i den där soffan. Kan man slänga ut soffan? Kanske vore det nåt för vår soffpotatisfamilj? Att helt enkelt inte ha nån stor, skön soffa.. Framför TV:n står bara ett par pinnstolar! Fast det är ju egentligen inte soffans fel kom jag på. Vi sitter ju i soffan och läser, spelar spel och umgås också. Det är TV:n man borde slänga ut! Fast.. när man tittar på film behöver man den ju. Det är alla jävla meningslösa serier som man sitter och glor på som förstör…

 Jösses, vilket långt utlägg om ingenting! Men ni ser… Är man inbiten soffpotatis blir det här ett problem. Det kanske faktiskt kommer berika mitt liv att tänka på att INTE slå på den där prylen varje kväll. Undrar om jag kan ha som mål nästa vecka att pricka in dom program jag verkligen vill se (för det finns några som jag VILL se och inte bara slöglor på) och sen helt enkelt stänger av när det är slut. Ska förbereda med lite pyssel och en bra bok som jag kan hugga tag i. Måste ju ett par mål till dock, kanske ska lägga inte lite jogging? Ut och röra på sig lite. Det skulle inte skada. Ska lura på det här i helgen så jag har målen klara på söndag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: