Livet

Storbak

Jojo, idag har det varit fart i köket. Funderade en stund på att ta en bild hur det ser ut nu – Efter allt. Men nej, det är nåt ingen behöver få se. Det blir till att städa i varenda reklampaus ikväll för att det ska vara ok när vi ska gå och lägga oss. Förutom att jag har haft bakverkstad här så hann vi med att grilla och äta UTE! Sen började det tokregna och åska. Snacka om lokala skurar.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: