Livet

Min duktiga kille

Tandläkarbesöket gick strålande! Efter en mycket misstänksam start fick Liten åka i tandläkarstolen och testa på att blåsa luft. Det gjorde det hela lite lättare och sen var han så duktig. Och vilken tandläkare! Underbara kvinna! Helt suverän med barn och nervösa mammor. Vi blev så bra omhändertagna och hon var lugn och pratade med Viktor hela tiden, berättade vad hon gjorde och visade så han var med på noterna. Nu känns det inte som ett problem att gå till tandläkaren med Junior nästa år – han fick en ring och en groda och var hur nöjd som helst!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: