Livet

Kan Batman flyga?

Jag går ju tidigare än mina killar på vardagarna. Dom har lite grabbtid och tar det lugnt. Käkar, kollar på häftiga program på Discovery och gör sånt som bara killar gör… (vad nu det är?) Viktor hävdar att det är coola saker.
För en stund sen fick jag en sammanfattning på sms av Fredrik gällande morgonens konversationer…

Dels har den ständiga debatten om hurvida Batman kan flyga eller inte fortsatt (det är MYCKET oklart vem av dom här två männen som är mest frälst i Batman). Viktor hävdar att Batman visst kan flyga, det ser man ju på Filmen. Och nej, innan ni hetsar upp er, han får inte titta på Batman filmerna, men han har sett den tecknade på Cartoon. Då flyger Batman, eller hoppar och glider eller vad han nu gör. Fredrik, som får titta på dom riktiga filmerna, vet ju att Batman har nån dräkt i nåt asahäftigt material som gör att han kan glida… Fredrik är dock lika impad av Batman ändå fast han vet att bara är människa, tror dock att det är pengarna och prylarna som är orsaken där.
Tappade ämnet där känner jag. Sammanfattningsvis är båda alltså sjukt impade av Batman vilket gör det här till en het debatt hemma. Viktor kom dock med en dräpande avslutning idag som inte ens Fredrik kunde bemöta. Vad gillar ni den här före 8.30 på morgonen, snacka om att bli nertryckt i skorna.


”huumm men du vet faktiskt ingenting, Andreas vet allt mycket bättre för att Batman kan flyyyga”

Inte nog med att Fredrik har fel gällande flygningen, han är dessutom brädad av en 4-åring som hänvisar till en annan 4-åring. Jobbigt älskling!


Kan den här snubben flyga? Det är frågan?

Nästa ämne från den här morgonen gillar jag!


Viktor:
Fjedjik, Vem är du kär i? (mamma undrar raskt vart han fått den frågan från? Flickvän på dagis? SÖTT)Fjedjik: Jag är kär i din mamma
Viktor: (Tänker) Men varför gifter ni er inte då? (Min son! Han kan han!)
Fjedjik: Det ska vi (Ska vi? Men när blir jag tillfrågad????)

Där tog konversationen slut och det visar ju bara på en sak. Det fanns inte en kvinna med där inte. En kvinna, oavsett vem, skulle ALDRIG släppt en diskussion där eventuella bröllop tas upp. Aldrig.
Skillnaden på kvinnor och män. Batman kan generera en hur lång diskussion som helst medan ett av livets viktigaste beslut blir ett par minuter när man går till bilen.

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: