Livet

Inget bloggande ikväll

Fy, nu ligger jag i sängen och är ful, tjock och bitter. Det här har verkligen varit en rutten kväll. Har inte känt för att göra ett skit. Hoppas verkligen att morgondagen har nåt roligare att bjuda på!

God natt.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

  • Camilla

    Du skulle varit med på Shape passet igår så skulle du genast bli på bättre humör av att se mig försöka göra alla de akrobatiska övningarna som vi gjorde. Huwa, man är ju då inte 15 längre men skam den som ger sig. Jag kämpade på så gott jag kunde och detta har redan gett resultat! Jag har träningsverk som bara f..n i benen :)You, me, we… next week! Shape! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: