Värre än vanligt!

Skulle försöka lägga upp en bild som visar på det tekniska infernot som har drabbat mitt skrivbord idag. Fredrik har varit och shoppat loss på Kjell & company för att kunna installera min iPhonedocka, min nya skrivare och mitt nya nummertangent-bord. Men tills det är klart får jag klara mig med den här ljuvliga lilla manicken! Återkommer med bilder från helgen imorgon!!

Nu blir det söndagsfilm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s