Livet

nyfrissad kille på bokrea

I eftermiddag har jag o Liten hunnit med mycket. Dels hann vi springa in till världens bästa frissor som självklart stoppade in mitt lilla troll i tidsschemat. Nu är han så fin så! Han var dessutom kanonduktig och satt blick stilla hela tiden. Stolt mamma!

Så här fin blev han när han var klar. Han vägrade ställa upp på bild så jag smygfotade när han satt vid datorn…

Han är stor nu min skrutt – värsta hackern som spelar Kalle kunskap för upp till 5 år själv!!

Just det, dagens mission är också fixat! Bästa Åhza fixade och trixade i kassan så vi fick med oss en hög med nya böcker hem för mycket trevliga reapriser. Vi har redan hunnit läsa en av dom nu ikväll. Roligt med lite nytt, man börjar ju kunna dom andra utantill. Kom-ihåg-lapp till mamma dock, gå till biblioteket! Nog för att dom här böckerna var på rea men i vanliga fall är ju böcker sjukt dyrt och Viktor älskar att gå till bibblan. Vi har inte varit där på hur länge som helst… När vi läst igenom alla dom här nya godingarna ska jag ta mig i kragen och gå och låna lite!

Alla dom här fick vi med oss hem för under 250 kr. Bok-rea is the shit! Och känna butikschefen är ännu lite bättre…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: