Nu är det över för den här gången

Jag är ett stort fan av So you think you can dance och följer slaviskt alla säsonger som visas. Igår va det final och för första gången hade jag inte någon direkt favorit. Brukar alltid vara nån man verkligen gillar men den här säsongen var alla så jäkla bra! Men jag tycker att det var helt rätt kille som vann. Så coolt att det är en Krumper som får vara med och leka bland alla moderna jazz människor. Hejja Russell! Och när kommer nästa säsong att visas???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s