Livet

sommargarderob uppdaterad

Köpa sommarkläder till viktor – check!

Nu äntligen är det klickat på slutför köp. I april kommer en jättelåda från H&M med i princip allt Skrutt behöver för sommaren. Perfekt!

En del av Viktors blivande sommar outfits. Massa fina saker. Gillar verkligen H&M:s barnkläder.
Tycker dom har riktigt bra kvalité på sina grejjer.
Jo.. alltså.. liiite saker blev det till mig också men det visar jag när det kommer. Tog hellev på allt så det blir inte förrän i april nån gång. Huvudsaken är ju att man kom åt rabatten.

Nu blir det sängen för mig. Börjar tidigt imorgon!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: