Livet

Helgfrukostar

Lyxiga helgfrukostar är bland det bästa som finns. Den här helgen har det verkligen blivit mycket av den varan. Hemma i lördags, sprang till vårt kvartersbageri och köpte bröd och stekte ägg och donade. Idag blev det ännu lite mer lyx, vi åkte ner till Scandic och åt brunch. Dom serverar frukost till 10.30 så det var perfekt att komma dit vid 10 och sen äta upp sig för dagen. Mums!

Smarrig lördagsfrukost. Men dagens slår ju det med hästlängder…

Ser ju inte så flebbigt ut. Hmm.. med på bild är inte pannkakor, wienerbröd och marmelad…

Här i deras mysiga inomhus-trädgård serveras frukosten. Helt klart värt 95:-

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: