Livet

Helgens inköp

Lovade ju bilder på shoppingen. Dessa kommer här.

Lång skjorta från Lindex! Brukar aldrig handla där. Men jag måste nog ändra mig. Dom har massa snyggt. Vi hade en lång debatt jag o Johanna om det är Lindex som hottat till sig eller vi som blivit äldre. Snälla snälla, låt det vara dom som ändrat stil. Använde den på kvällen så den är tyvärr redan skrynklig. 299:- pengar fick jag betala.

Rea-fynd från VeroModa.  Kort kavajliknande sak som satt som en smäck. Inte ens 300:-
Ja, det lila som skymtar i bilden är kalasklänningen!

Viktigt klänningstillbehör. Hålla-in-lyfta-upp-dra-ihop-fixa-till-strumpbyxor. Och alltid två så man har ett par extra om dom skulle gå sönder under kvällen. Tar man sönder två par under en kväll är förmodligen alla andra också så fulla så ingen märker det.

Nu drar jag till gymmet! Spinning på schemat. Sen blir det par-middag här hemma. Matte o Gösta kommer på middag. Ser fram emot en rolig Söndag-kväll!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: