Livet

filmklubb till liten

Idag har jag gått med i Barnens filmklubb så Viktor får hem massa bra film. Vi fick hem ett JÄTTEkuvert med massa disneygubbar på. Funkar bra på både barnen och vi shoppingsugna föräldrar. 5 filmer för priset av 1. Och man behöver bara köpa en film till innan man kan gå ur. Jag jobbar ju lite så. Går med i en klubb – köper minsta möjliga mängd – går ur. Då får man alltid nått nytt bra erbjudande efter ett tag. Mycket bra system, för hur mycket dom än skyltar så blir det inte så bra priser eftersom det alltid är frakt på grejjerna.
Det här inköpet blev 4 filmer till Viktor och en till mig.
Han får Bolt, Alladin, Monsters inc och UPP.  Mamma får en shopoholics bekännelser. Perfekt!

Det är ju lite småroligt att riva ut och klistra in små märken och grejjer.. Det måste jag ju erkänna.
Snart kommer det hem massa skoj filmer! Tjoho!

Det bästa är att mormor har köpt Oliver & gänget och Svärdet i Stenen också. Viktor DVD-samling kommer åka ordentligt närmsta tiden. Jätteskoj, jag älskar också disney så då kan vi ha en ny film till fredagsmyset i massa veckor framöver.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: