Livet

nuuuuuu!

Nemän! Ser man på! Internet har helt plötsligt fått för sig att fungera… så trevligt. (Mindre trevliga tankar om Com Hem dock) Inte ett enda inlägg idag – sorry!

Har visserligen inte varit hemma så mycket idag men ändå irriterande att det inte funnits nån uppkoppling. Jag blir lika förvånad varje gång över hur handikappad man blir utan internet nu för tiden (jag känner mig inte gammal alls.. nej då…) Så fort det är nått så använder man ju den där lilla uppfinningen som kallas internet.
Jag imorse – när går tåget?  jag kollar på nätet…
Ska boka pass på gymmet – gör man på nätet…
Adress till restaurangen vi ska på – gör man på nätet…
Aha! jag ringer till restaurangen – telefonnumret finns på hitta.se… på nätet.
Ni fattar… Mycket förvirrad morgon med andra ord.
Hur som helst kom jag till stan och hittade Johanna. Jag hoppas få en plats på passet utan att boka. Jag kom till restaurangen där jag o Fredrik åt riktigt bra mat. Så uppenbarligen överlevde jag dagen utan internet, det blev bara lite mer komplicerat.

Haft en underbar dag. Shoppat hela långa dagen. Och druckit kaffe här och där. Hittat klänning!! Har köpt en alldeles jättebra klänning som blir perfekt. Ska dock behålla lapparna på tills min laddning från bubbleroom kommer. Man vet aldrig. Men finns det inte nån översuperkanonperfekt klänning i det paketet åker dom nog tillbaka och den här godingen blir spikad för kalaset.
Blir ingen bild på den – den får va en liten hemlis tills det är dags. Köpte dock lite annat skoj som kommer upp imorgon när jag fipplat ihop lite bilder.

Vi har testat en ny restaurang ikväll. Det är för sällan man går ut och faktiskt provar nått nytt, brukar till slut bli nått som man vet är bra. Ikväll har vi testat Tabbouli på söder. Över förväntan måste jag säga. Jättemysig lokal då vi satt på den inglasade verandan. Det kommer jag be om nästa gång jag ska dit. Inte alls lika mysigt nere i själva restauranglokalen. Jättebra, och mycket, mat. Tog ett glas husets röda som också var riktigt bra.

Avslutade kvällen på Rigoletto. Alltid trevligt med bio men det var kanske ingen höjdarrullle.
Sammanfattningen kan göras kort. En helt ok filmidé med lite skön twist. Tills pengarna tog slut och därmed filmenn också. Långt innan dom fått ihop storyn. Synd. 10 min film till med ett vettigt slut hade gjort den till en helt ok vampyrfilm. Sevärd en söndagkväll hemma i soffan på DVD. Men inte värd att se på bio.

Nu tänkte jag pyssla ihop ett armband jag börjat på och sen blir det sängen.
Imorgon blir det bättring på inläggen..

Sov så gott!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: