Livet

vinter

Var bara tvungen att sticka ut kameran från altandörren och knäppa några snabba. Det är helt galet hur mycket snö det är. Typ en decimeter med jättefint puder uppepå nästan 20 cm ”gammelsnö”. Härligt! Jag älskar vinter (förutom när jag ska skotta fram bilen på morgonen) så jag är kanonnöjd. Skulle bara vilja göra varm choklad o ostmackor och ge mig ut. Men nej, jag ska hänga tvätt och försöka städa lite innan jag går ner til gymmet.
Här  kommer i alla fall bilder på det underbara! Trevlig eftermiddag!

Alt 2. Jag skulle kunna tänka mig är att slänga mig i snön och göra snöänglar. Synd bara att det är så satans kallt!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: