vinter

Var bara tvungen att sticka ut kameran från altandörren och knäppa några snabba. Det är helt galet hur mycket snö det är. Typ en decimeter med jättefint puder uppepå nästan 20 cm ”gammelsnö”. Härligt! Jag älskar vinter (förutom när jag ska skotta fram bilen på morgonen) så jag är kanonnöjd. Skulle bara vilja göra varm choklad o ostmackor och ge mig ut. Men nej, jag ska hänga tvätt och försöka städa lite innan jag går ner til gymmet.
Här  kommer i alla fall bilder på det underbara! Trevlig eftermiddag!

Alt 2. Jag skulle kunna tänka mig är att slänga mig i snön och göra snöänglar. Synd bara att det är så satans kallt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s