Livet

blödig

Skulle bara ta en macka. Sätter mig framför TV:n och gör det jag aldrig bör göra. Tittar på Extreme Make Over – Home edition. Varenda gång jag tittar på det programmet stör jag mig på hur sliskigt amerikanskt det är. Flaggor överallt, kan man plockar man gärna in marinen som kommer och river nått, babbel om den amerikanska drömmen och hela ”communtiyn” som minsann samarbetar. Och varje gång börjar jag böla. Tårarna rinner och jag blir ännu mer irriterad att dom verkligen lyckas få det så underbart patriotiskt och snyftigt lyckligt i slutet. Kan verkligen inte bestämma mig om det är kanon att programmet finns och gör det så överdådligt perfekt för några få eller om det bara är ett sorgligt sätt för TV-bolag att tjäna enorma summor på. Tänk hur många som skulle få lite lättare vardag om dom istället gav en mindre summa till massor med människor hellre än bygga ett slott till en enda. Men då hade det väl inte blivit bra TV – och hade det inte blivit bra TV hade det inte funnits några pengar alls att donera. Antar att om man måste välja kanske det är bättre att en får mycket än att ingen får nått.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

  • Johanna

    Hade de inte varit så ovilliga att betala lite mer i skatt så hade det aldrig varit ett problem från början.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: