söndag och ont som bara den

Ett ord för den här dagen : Träningsvärk
Har ont precis överallt. Helt underbart. Jag lär bli stammis  på det där passet, nu när jag vet vad man ska göra. Får se när det blir av bara – just nu känns det som om jag är glad om jag kan gå som vanligt om en vecka.

Viktor är i alla fall lite bättre idag. Han sov rätt hyggligt i natt också så det gjorde väl sitt till. Jätteskönt!
Idag är han i alla fall uppe lite och nu är mormor och morfar här och roar honom lite. Har vi tur kanske jag och Fredrik får sova i vår säng inatt. Whiihoo!!!

Måste en sväng ner til centrum också. Skulle fixa mina naglar idag tänkte jag, dom ser ut som skit. Men har jag någon remover? nej. Har jag varit på Rusta och kollat – ja, där va det slut. Har jag kollat på ICA – ja, där fanns det inte. Så nu måste jag ner till H&M innan dom stänger och proviantera lite. Sen blir det pysselkväll. Fixa naglarna och sen har jag planer på att baka lite muffins i eftermiddag. Och kanske viktigaste för dagen – Uppvisningen på EM. Blir en riktig myssöndag med familjen. Det är det bästa med söndagar. Att bara vara hemma och grejja och dona. Bilder kommer på dagens bravader när Liten har lagt sig så jag har lite tid..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s